Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Souhlas a karma, nejste opravdu jediná, kdo si klade takovou otázku. Ale eurohujery pomlouvaná Marine le Pen rozhodně nemlčí a ptá se, jak je možné, že ministr vnitra ještě nenabídl odstoupení po tolika už vlastně stovkách mrtvých během 18 měsíců, nechápu, nechápu, nechápu.... Selhání policie, selhání politiků a furt se jede dál...

33 1
možnosti
Foto

Také to nechápu - to už snad ani není zdravé, nereagovat.

4 0
možnosti
Foto

Ani jsem to sem nechtěl psát, je to jen takový můj názor bez osobní znalosti prostředí, ale když čtu, co vyplodil pan Polický, tak větší nesmysl snad nenapíšu.

Podle mne si starší generace už ty svoje protestní demonstrace bohatě užila dřív, teď dorostla do kravaťáckého věku a ulice přenechala mládeži.

Většinově levicová mládež si ráda na ulicích zařádí, ale vystačí si se sociálními tématy - třeba že by navrhovaný nový zákoník práce měl být o fous méně socialistický. A v tom ničení majetku, zapalování policejních aut atd. jsou mladí muslimové přirozeným spojencem levičáckých Francouzů. Levičáci jsou potom ochotní po každém teroristickém útoku uvěřit sluníčkářským žvástům o selhání vyšinutého jedince.

27 1
možnosti
Foto

Souhlasím, ale toto už je dle mého situace přes čáru....tady jde skutečně o životy, věk nevěk....společnost je materiálně devastovaná více, než asi tušíme. Hodnoty - jako je třeba lidský život, šly do háje. A spravedlivý hněv je projevem slabosti. Naprosto zvrácené.

11 2
možnosti
JU

J37i11ř57í 27U56r44b75a70n

17. 7. 2016 9:55

Tady už nejde o válku s terorizmem, tady jde o zcela regulérní válku s Islámem. Islámem jako ideologií ohrožující naše základní práva a svobody. Je třeba přestat používat umělý patvar "islámismus" a začít vidět a nazývat věci pravým jménem.

27 1
možnosti
AM

Opakuje se pohodlné, extrémně pacifistické, poraženecké a demoralizované smýšlení jako v "pařížské kavárně" 30tých let. A jak to dopadlo? Z obhájců míru a rovnosti se v roce 1940 stali zbabělci, kteří zradili svého spojence i vlastní národ a podvolili se Hitlerovi. Jsem zvědavý, kolik takových Lavalů se najde mezi dnešními evropskými sluníčkáři. Myslím, že poměrně mnoho. A "londýnská čajovna" také nebyla o mnoho lepší..., ale přece jen sice pozdě, ale přece dostali rozum. Dlouhá léta ovšem také ignorovali ty více chápající jako Churchil, a označovali je za "škarohlídy" a "válečné štváče", stejně jako dnešní vlastence označují za "xenofoby". Historie se opakuje.

31 1
možnosti
Foto

Možná je to tím, že Francouzi na rozdíl od vás moc dobře chápou, že vyvolání demonstrací, nepokojů , nenávisti proti muslimům -obecně rozdělení společnosti-je přesně to čeho teroristi chtějí dosáhnout.

Právě tím objímáním a tancem Francouzi jasně dávají najevo, že jsou v boji proti teroristům všichni společně-etničtí Francouzi i přistěhovalci, křesťané i muslimové....

Možná takto ve válce s terorismem prohrají jednotlivé bitvy-tak jako v Nice, ale je to jediný způsob jak nakonec vyhrát celou válku.

2 39
možnosti
JU

J18i43ř61í 32U42r68b27a40n

17. 7. 2016 9:42

Vy jste hlava, pan vachmajstr

19 1
možnosti
JL

Možná to bude tím, že Francouzům jsou celkem vzdálené názory českých blogerů a diskutérů.

2 3
možnosti
MC

PRÁVĚ VÁSNAVŠTÍVIL ISLÁMSKÝ TRUCK TOLERANCE *

; ______________¶___

; |religion of peace ||l “”|””\__,_

; |______________|||__|__|__|]

; (@)@)*********(@)(@)**(@)

;

; A klid, je to jenom zmrzlinář s AL-Gidou...

Jediný kdo nato jasně vyjádřuje svůj názor je Brexit!

9 1
možnosti
Foto

Ale jděte, brexit jasně vyjádřil svůj názor vůči přistěhovalcům z "východní" evropy, tedy i nám. Muslimů mají dost vlastních a EU je tam rozhodně nenastěhovalo.

1 8
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik