Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Další hysterický blog od zaslepeného fanatika.Rozdíl mezi fanatickými stoupenci IS a fanatickými stoupenci Konvičky není vubec žádný.Zcela odmítají realitu,překrucují fakta a hledají nepřátele kde se dá.Kdo nemá jejich vidění světa,nemá zdravý rozum a je hned nepřítel....Já tu žádné fanatiky nechci,ani v islámské verzi,ani v té české....Rv

8 21
možnosti
TJ

Fanatiky tu též nechci, žádné, přesto s vámi nedokáži souhlasit.

10 0
možnosti
SN

:-).....LUcie, napsala jste to vynikajícně !  Vzhledem k Vašemu mládí, víte jak tu hlavu používat !  Chytré lidi obdivuji, vychytralce zavrhuji. Překvapila jste mě s tím prohlášením dvou státníků, že nic se v politice neděje náhodně! Píšu to v diskusích už několik roků a to jsem jen obyčejný sedlák z vesnice. TeĎ mi narostla ramena! 

    Všechno je dopředu pečlivě připravené, simulované, dnes už na výkonných počítačích a výsledek se musí dostavit. Exodus primitivů do Evropy,(Syřany vyjímám), nevznikl náhodně! Byli diktátoři, nikdo nikam neutíkal i když by jistě mohl. Vyvolá se "arabské jaro" a ať se Evropa stará. O jednoho, který by mohl vadit, méně! Ještě uskutečnit smlouvu TTIP a můžem se jít utopit!  PRo Vás :R^ VR^

14 2
možnosti
Foto

Správně: Rusové nám do Evropy ženou davy muslimů!!!

1 9
možnosti
Foto

P25e80t59r 60H37a54n45n42i13g

25. 11. 2015 10:26

Máte pravdu. Všechno se vším souvisí. I když jsem s výroky doc. Konvičky v mnohém nesouhlasil, kriminalizovat lidi za slova, to je síla. Asi si budeme zase muset dávat pozor na ústa, tak, jak jsme tomu byli zvyklí před 26 lety.

22 3
možnosti
VK

ani v nadsázce bych vás nemlel do masokostní moučky

2 10
možnosti
Foto

Paní autorko, zcela zásadní mi připadá otázka, kdo pozval na demonstraci německé hnutí PEGIDA,

2 4
možnosti
Foto

Nevím, vy to víte? Pegida je něco zakázaného?

11 0
možnosti
OP

Milá Lucie, pan Konvička překročil hranice v té chvíli, kdy obsadil se svými příznivci Alberov ve státní svátek 17. listopadu, přičemž Albertov patří studentům, nikoliv příznivcům pana Konvičky. Myslím , že nebude na škodu, pokud se pan Konvička bude zodpovídat ze svých výroků před soudem, alespoň bude šance, aby se věci vyjasnily. Pan Konvička v současnosti již nekoná osvětu, ale prahne po moci. Bude tak mít příležitost se nad sebou zamyslet. Přeji vám, abyste se probudila :-)

8 23
možnosti
Foto

Milá Olgo, chápu, že osobní antipatie jsou silná munice. Nicméně pan Konvička neobsadil nic. Tato akce byla naplánována v souladu se zákony této země. Víte o tom, že se tu smějí legálně pořádat demonstrace?

A o tom Albertově, který skutečně, ale skutečně nepatří studentům (věřím, že v katastru o tom nic neevidují), tak o tom si přečtěte u pana Jakla v blogu. Jak je to s tou pietou ve studentských srdcích.

Rovněž vám přeji, abyste se probudila:-)

25 1
možnosti
Foto

Sám Konvička k tomu řekl: „Je tu zjevná snaha kriminalizovat politické odpůrce vlády a ta snaha je zjevná v tom datu, kdy bylo obvinění sepsáno.“ Tento výrok mě docela pobavil v kontrastu ke slovům téhož pána před nějakým časem: „Jediné, co pomůže, je tlak na politiky, zastupitele, novináře, aby udělali vše pro to, aby se islámská expanze zastavila. I za cenu překopání zákonů, zavření hranic, militarizace společnosti a ano, klidně i zbavování občanských práv těch 12-16 procent populace, která s islámem sympatizuje.“ S ohledem na to, kolik je tu muslimů, členů neziskovek, hardcore sluníčkářů a podobně, znamená těch 12 až 16 procent populace v podstatě všechny Konvičkovy odpůrce. Není to ironie?

Více na:

http://www.mises.cz/clanky/zakazem-zakazovacu-ku-svobode--1928.aspx

8 0
možnosti
MD
VK

Sice založený na lži a fabulaci, ale v souladu s Dvořáčkovým jednoduchým myšlením.;-);-D

6 7
možnosti
VK

18.11. mu bylo sděleno obvinění. Oznámení bylo podáno daleko dříve. O trestním řízení toho moc asi nevíte že?

10 3
možnosti
Foto

Podělíte se s námi o tu intimní informaci, kdy přesně bylo podáno trestní oznámení, prosím?

4 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik