Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Čeká nás Merlův Malevil aneb mrazivá proroctví blízké budoucnosti?

Snad každý někdy slyšel nebo se i zabýval podrobněji různými proroctvími. Notoricky známého Nostradama či babu Vangu asi netřeba představovat. Pravdou je, že mnoho z toho, co předpověděli se splnilo, něco zase ne...

Nicméně pouze moudrý člověk ponechává v racionálních úvahách prostor i pro věci vědou neprokazatelné, tedy věci "mezi nebem a zemí", věci, jakou je třeba právě schopnost některých jedinců vnímat více, než zbytek běžné populace - tedy nahlížet do budoucnosti. Jakkoliv jsou tato poselství útržkovitá a zmatená, zcela zatracovat je, by bylo pošetilé a nabubřele arogantní. Zjevně tato schopnost existuje, je popisována a zaznamenávána po staletí u různých jedinců, možná souvisí i s civilizací nepotlačenou lidskou intuicí. 

Podíváme - li se na svět aktuálně, doby relativního míru skončily a Picassova holubice má značně ohořelá pírka. Ohniska válek se nejenže přemísťují, ale především množí. Navzdory duhovým vyhlídkám všech globalistů a multikulturalistů - se zjevně dílo nedaří a zdá se, že napětí třeba na starém kontinentu se dá krájet. Hora se vrší - Ukrajina, Blízký východ, sever Afriky, celá Evropa v napětí z patrně řízené migrace a možných občanských válek, NATO straší Ruskem, Turecko se znovu mění ve výbojnou NeoOsmanskou říši.

Říká se tomu vývoj. A i zavilý optimista si musí položit otázku - kdy a jak to takzvaně "bouchne"?

V tomto směru mne zaujalo proroctví Aloise Irlmaiera. Vyznívá děsivě, leč v určitém smyslu zcela uvěřitelně. "Potenciál" bychom na to, jako do sebe nebetyčně zahleděné plémě, měli. Jak ten mentální, tak, bohužel, i ten technický.

Alois Irlmaier předpověděl migrační krizi, hyperinflaci, finanční krach, revoluci, občanské války i třetí světovou válku. Někdy kolem roku 1950 viděl, jak lidé v budoucnu používají smartphony. 

Konečně...posuďte sami: 

"Podle Irlmaiera všechno odstartuje na Blízkém východě, kde vzplane nové ohnisko války. Poté se ve Středozemním moři shromáždí velké námořní síly a situace bude velmi napjatá. Světový konflikt spustí atentát na vysokého státního činitele, k němuž dojde někde na Balkáně. “Ale tato jiskra je vhozená do sudu se střelným prachem na Balkáně. Vidím "Velkého" padat, krvavá dýka je položena vedle,” popisuje Irlmaier. Následuje jedna rána za druhou. “Východem slunce přichází válka a jde to strašně rychle,” pokračuje Irlmaier. Kolony vojsk pronikají v několika proudech od východu do Evropy a míří k Německu. Přeženou se i naším územím. “Rusové táhnou den a noc, jejich cílem je Porýní, kde se nachází mnoho vysokých pecí a stojí hodně komínů,”upřesňuje Irlmaier. Obyvatelstvo bude v divoké panice utíkat směrem na západ.“Mnoho aut ucpe ulice, když obyvatelé přece jen zůstali doma, nebo utekli polními cestami! Co na dálnicích a rychlostních komunikacích překáží pancéřovým jednotkám, je převálcováno tanky. Poblíž Regensburgu nevidím už žádný most přes Dunaj. Z velkého Frankfurtu nezůstalo téměř nic. Porýní bude zpustošené, ale více ze vzduchu. Bleskově přichází pomsta přes velkou vodu. Hned nato, přepadá žlutý drak Aljašku a Kanadu. Ale nedostane se daleko.” Pak Irlmaier ve svých vizích spatřil, jak jedno jediné letadlo shodilo do Severního moře obrovskou bombu, po níž se zvedly vlny vysoké jako městské věže, otřásla se země a jižní části Anglie byly zatopeny.  Irlmaier však upozorňuje, že třetí světová válka nepotrvá dlouho. “Vidím tři časové body - tři dny, tři týdny, tři měsíce. Nevím to přesně, ale válka nebude mít dlouhého trvání,” řekl. Během této války dojde k velkému třídennímu zatmění. Tma bude i ve dne. Lidé na obloze spatří řadu znamení, například velký kříž či ukřižovaného. Pak se spustí krupobití ledovce s hromy a blesky a zemětřesení bude lomcovat Zemí. Nepůjde elektřina, lidé si budou muset svítit svíčkami, aby viděli. Z nebe začne padat jakýsi žlutý prach. Kam dopadne, tam všechno uhyne – člověk, zvíře nebo rostlina. “Je to jedna velmi dlouhá linie. Od Zlatého města (Prahy) až nahoru k velké vodě k jedné zátoce. V tomto pásmu linie zemře všechno,” tvrdí Irlmaier. Přežije jen ten, kdo se včas ukryje do vzduchotěsného prostoru a bude mít dostatečné zásoby vody a konzerv, neboť venku bude vše kontaminováno. “Během této tmy zemře více lidí než v obou světových válkách dohromady,” varuje Irlmaier.  Zničena bude Praha, ale i Paříž, kterou zapálí její vlastní obyvatelé. V Itálii vypukne revoluce nebo náboženská válka, kdy mnoho duchovních bude povražděno, ale papeži se podaří utéct v převlečení "za vodu". Také v Rusku dojde k revoluci a propukne občanská válka, která bude mít na svědomí mnoho mrtvých. “Ti nejvyšší mezi politickými stranami spáchají sebevraždy a krví bude smyta vina. Vidím červenou masu, smíšenou se žlutými tvářemi, to je obecná vzpoura a hrozné vraždění,”konstatuje Irlmaier. "

Jak vidno - je možné, že prostý muž z německého městečka patrně popsal účinek masivní jaderné zbraně. Lidé obecně jsou schopni těch největších zrůdností, proč tedy ne této? Nakonec Hirošima a Nagasaki nespadají do sféry fantasy literatury, jsou krutou realitou.

Další velmi zajímavé proroctví zaznělo z úst vzácného člověka, lidového léčitele, Jindřicha Paseky:

"Lidový léčitel Jindřich Paseka ze Svratouchu dokázal s pacienty neuvěřitelné věci. Získal věhlas jako výtečný diagnostik spolupracující s mnoha lékařskými kapacitami. Výsledky jeho práce si mnozí považovali a považují dodnes. V 70. letech proslul i jako poradce životosprávy tehdejšího prezidenta republiky Ludvíka Svobody a po roce 1989 začal jako jeden z prvních léčitelů svoje léčebné postupy publikovat. U jeho domu se tvořily zástupy lidí, kterým takřka bez oddechu pomáhal.

V tu dobu ho však nenechával klidným polistopadový vývoj jak v české, tak i světové společnosti. Byl velkým znalcem historie a měl jasnovidné schopnosti. Viděl dál než mnozí současní stratégové a byl znepokojen jejich počínáním. Velice ho popouzelo rozkrádání národního majetku a politika podle něj i přes různé proklamace přestala sloužit lidu. Byla prý nastavena ve prospěch jen několika vyvolených.

Snahy o integraci země do EU zlehčoval. Už v polovině 90. letech předvídal problémy rodícího se evropského superstátu. „Evropská unie nikdy nedojde naplnění,“ říkával. Varoval před potížemi USA a úpadkem Evropy. „Pod vlivem prohlubující se krize v USA může v Evropě zavládnout sociální napětí a bouře v ulicích velkých měst. Lidé budou svádět vinu na cizince přicházející stále častěji z chudších zemí a vyhánět je, stejně tak budou cítit nenávist ke všem boháčům. Situaci budou proto uklidňovat nejen policisté, ale občas i armády jednotlivých států. Může také hrozit, že si Evropa přizve na pomoc i Rusko, protože si nebude vědět rady,“ varoval. „Rusů se však nebojme. Od nich žádné nebezpečí nehrozí. Prosadit se tu ale bude chtět i hospodářsky velice silná Čína, s ní už to bude složitější,“ předvídal v polovině 90. let.

Lidstvo si však podle Paseky „koleduje“ i o další výchovnou lekci, a to od Matky Země, jestliže ji nepřestane drancovat. „Pokud dojde k vychýlení zemské osy a pohybu zemské kůry, zmizí některá místa z povrchu Země pod vodou oceánů a moře ze severu se dotkne i České republiky. Vytvoří od Baltu k našim hranicím podél řeky Labe takový trychtýř. Ve vnitrozemí Čech bude ale pokaždé bezpečno,“ tvrdil léčitel při pohledu na mapu, aniž by určil časový horizont. Tato proměna může podle Paseky znamenat dokončení úplného obratu lidstva od materiálna k duchovnu. "Vyvolení, o nichž jsem hovořil, mají z takové nezávislosti strach, proto povede k úplné obrodě ještě dlouhá cesta. Kdo totiž od systému nic nepotřebuje, je pro něj nebezpečný, jelikož ho nelze ovládat. Proto média tolik masírují veřejné mínění, odvádějí pozornost od skutečných problémů vyvoláváním vášní mezi jednotlivými tábory a čas od času udělají z nás, duchovně zaměřených lidí, blázny. Proces však nezastaví. Pro lidi se stane duchovno každodenní potřebou. Nás Čechy může těšit, že bude naše země jednou centrem duchovního světa. Musíme se ale ještě hodně snažit a beze strachu ovlivňovat naši budoucnost,“ nabádal Jindřich Paseka."

Co k tomu dodat?

Pro obyčejného smrtelníka není možné přetřídit miliardy informací, které se k němu dostávají, aniž by si nezahltil mozek. Ani není možné, aby se v současném světě orientoval a znal skutečné pravdy o věcích daných.

Dobré je tedy jen připravit se na doby těžké, které patrně nastanou a jak se říká:

"Štěstí přeje připraveným.."

 

Autor: Lucie Paseková | čtvrtek 25.8.2016 14:15 | karma článku: 30,94 | přečteno: 3125x
  • Další články autora

Lucie Paseková

Jak umí demokraté prohrávat volby?

V žádném případě bych nekopala do poraženého. Ovšem to, co údajně předvádí Hillary po své prohře, si vyžaduje pozastavení. Člověk by řekl, že je takřka z ocele. Vždyť chtěla velet kolosu USA. To znamená být v mnoha směrech hybnou

10.11.2016 v 12:31 | Karma: 42,51 | Přečteno: 3024x | Diskuse| Společnost

Lucie Paseková

Proč vyhrál?

US je daleko, přesto tím žijeme. Když vidím zhrzené výrazy dnešních komentátorů a moderátorů, slyším ty zlomené a rezignované hlasy.. ..říkám si, že je fakt dobře, že vyhrál ten sexistický čuňas. A jak je možné, že vyhrál?

9.11.2016 v 11:26 | Karma: 41,28 | Přečteno: 2262x | Diskuse| Společnost

Lucie Paseková

Popírání skutečnosti nás zahubí - Paříž 2016

Současný vlivný státník prorokuje: "Společnost, která nedokáže ochránit své vlastní děti, nemá žádnou budoucnost.". Reagoval tak na neřízené přijímání migrantů do srdcí velkých evropských měst, které je doprovázeno vysokou

3.11.2016 v 14:52 | Karma: 40,53 | Přečteno: 2438x | Diskuse| Společnost

Lucie Paseková

Jak spolu souvisí státní vyznamenání a řízená migrace?

Nenechme se ukolébat. Celý týden jsme ušlechtile zásobováni informacemi o vývoji udílení státního vyznamenání. Médii proběhlo tolik variant, že společnost se dostala do pořádného varu. Nenávist k hlavě státu na jedné straně,

27.10.2016 v 11:32 | Karma: 42,35 | Přečteno: 2044x | Diskuse| Společnost

Lucie Paseková

Nejsem matkou, protože nechci!

Tento titulek jsem si vypůjčila z článku "Generace nesnesitelných rozmazlenců nastupuje....", publikovaném 4. října v Lidovkách. Mimochodem, článek je výborný a doporučuji, i přes souběžně narůstající depresi, dočíst až do konce.

20.10.2016 v 17:17 | Karma: 40,36 | Přečteno: 5719x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum. Nahradit ji může Havel

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  13:44

Přímý přenos Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy jako ministryně pro vědu a výzkum. Jméno...

Zastal se urážené kamarádky, schytal kopanec do hlavy. Policie hledá útočníka

25. dubna 2024  13:42

Pražští policisté pátrají po agresorovi, který v březnu v Karlíně napadl jiného muže. Incident se...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  13:40

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

Automotodrom chtěl 27 milionů za neodjetý ročník MotoGP, soud žalobu zamítl

25. dubna 2024  10:07,  aktualizováno  13:37

Brněnský Automotodrom si chtěl pomocí žaloby vymoci 27 milionů korun, které požadoval od města a...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik